Service Delivery Manager

18 oktober 2018

Hoe zorg jij ervoor dat (interne) BSG klanten het meeste uit hun IT investeringen en Cloud services halen? Regisseer jij de dienstverlening met onze IT leveranciers? Hoe gebruik jij de ruimte die je van ons krijgt om continu te verbeteren dan wel te innoveren? Ben je creatief in het laten aansluiten van het IT dienstenportfolio bij de behoefte van de klant? Zijn dit de vragen waar je graag mee aan de slag wil? Heb jij een duidelijk beeld bij deze vragen? Dan komen we graag met je in gesprek!

Blue Sky Group / Wie zijn wij?

Blue Sky Group (BSG) is een onafhankelijke pensioenuitvoerder. We ondersteunen en adviseren pensioenfondsbesturen op het gebied van vermogensbeheer, pensioenadministratie, bestuursondersteuning en deelnemerscommunicatie. We koppelen hoge kwaliteit aan praktisch en persoonlijk advies. Het draait om het resultaat en de houdbaarheid op de lange termijn, we laten ons niet leiden door de waan van de dag.

Op ons kantoor in Amstelveen werken wij met ongeveer 160 collega’s voor grote, vaak internationale ondernemingen, waaronder KLM, Staples, IFF en SNS Reaal. Wij hebben circa 90.000 deelnemers in de administratie en beheren een vermogen van ongeveer € 22 miljard.

Enkele typeringen van onze klanten en medewerkers: ‘wat een vakmanschap’, ‘het voelt als echt persoonlijke dienstverlening’, ‘overdag wordt er hard gewerkt en tegelijkertijd is er ook veel ruimte om leuke dingen samen te doen zoals borrels, veel sportevents en teamuitjes’. Design werkplekken en een super bedrijfsrestaurant zijn de kers op de taart.

De afdeling Informatie Service Management

Als Service Delivery Manager maak je deel uit van het team Informatie Service Management (ISM). Wij organiseren het informatiemanagement en IT voor de hele organisatie samen met onze IT partners. Elke maandagochtend staan we als team bij elkaar om de successen van vorige week te delen en de activiteiten voor de komende week te bespreken. Hulpvragen worden gesteld en beantwoord. Collegialiteit staat voorop. Actueel thema is bijvoorbeeld wat ISM kan betekenen in het programma ‘Flexibel werken’ voor alle BSG medewerkers (mobiele devices, Office365, security).

Wij zoeken een Service Delivery Manager

We zoeken een goede (proces)manager. De IT is voornamelijk bij derden belegd (providers, leveranciers). Je legt van nature makkelijk contact, bouwt en onderhoudt makkelijk relaties met stakeholders (klanten, collega’s en leveranciers) en bent communicatief ijzersterk. Je beschikt over actuele kennis over informatiemanagement en IT-beveiliging passende bij de wensen van de (interne) BSG klanten maar ook voor de toezichthouders (waaronder de Nederlandse bank).

Je bent verantwoordelijk voor een stabiele en adequate invulling en werking van de IT (supply). Daarbij lever je voortdurend en tijdig de juiste capaciteit en IT-middelen tegen te verantwoorden kosten en passend bij de huidige en toekomstige behoeften van diverse stakeholders. Je bewaakt de Service Level Agreements (SLA) bij leveranciers en bent verantwoordelijk voor het contractbeheer en contractmanagement.

Als SDM draag je budgetverantwoordelijkheid voor IT en faciliteer je in kosteneffectief beheer van IT-middelen.

Jouw profiel

  • Je hebt aantoonbaar je sporen verdiend met IT Service Delivery.
  • Je hebt meerdere jaren de manager van een team mogen zijn.
  • Je hebt een afgeronde HBO IT / Bedrijfskunde-opleiding en kennis van en ervaring op gebied van: ITIL processen, ASL, BISL, Cobit, Service level management, besturingssystemen, netwerken, databases, werkplekken en servers, informatie beveiliging (ISO 27000), projectmatig werken / Prince II budgettering en planning.
  • Je herkent jezelf in deze typering: ‘proactieve manager, een regisseur met goede managers- vaardigheden, resultaatgericht, onderhandelingsvaardig en stressbestendig.
  • Passend bij de rol verwachten wij een flexibele opstelling. Servicegericht, maar kritisch en standvastig waar nodig.
  • Je bent hands-on, resultaatgericht en kunt goed plannen en organiseren.
  • Je bent organisatiesensitief en beschikt over goede samenwerkingsvaardigheden.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
  • Vanzelfsprekend zoeken wij binnen ons ISM-team naar een leuke en betrokken collega!

Wij bieden

Een afwisselende baan in een gedreven en energiek team met veel ruimte voor eigen invulling van het werk. Een prima salaris binnen een professionele organisatie waar zaken goed geregeld zijn. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

We zoeken iemand voor 36-40 uur per week. Flexibel werken (in tijd en locatie) zijn we aan het inrichten.

Solliciteren?

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Sandra Brockhoff, Hoofd ISM, tel. 020 – 4266 263. Voor algemene vragen: Geerte Korteling, P&O Adviseur, 020 – 42 66 206. Je sollicitatie kun je sturen naar solliciteren@blueskygroup.nl

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.