Werken bij

 

 

Tevreden en gemotiveerde medewerkers staan aan de basis van uitstekende dienstverlening. We streven ernaar dat iedere medewerker elke dag met plezier naar het werk gaat. 

Vacatures

Allround Medewerker Pensioenservice

Heb jij minimaal 3 jaar ervaring in de pensioenadministratie bij een pensioenuitvoerder of verzekeraar en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan is deze vacature wat voor jou! Het gaat om een functie voor één jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Lees meer

Senior Communicatie Adviseur

Op de afdeling Communicatie van Blue Sky Group ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten: ondernemingspensioenfondsen. Jij vertaalt hun wensen naar concrete communicatie-activiteiten, stelt communicatieplannen op en zorgt voor de uitvoering van deze plannen. Hierbij betrek je verschillende afdelingen van de organisatie. Wil je werken bij een professionele organisatie met korte lijnen en een persoonlijke benadering? Dan is deze vacature iets voor jou.

Lees meer

Performace & Risk Analyst

Performance & Risk Analyst

Heb jij passie voor pensioenen en wil jij graag in een professionele beleggings- omgeving werken? Ben jij sterk met cijfers en heb jij een scherpe analytische blik? Ga jij uitdagingen niet uit de weg en pak jij complexe vraagstukken proactief aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Lees meer

Junior Medewerker Communicatie

Heb jij een afgeronde HBO/WO opleiding (marketing of communicatie) en ga je financiële onderwerpen niet uit de weg? Wil je werken bij een professionele organisatie met korte lijnen en een persoonlijke benadering? Zie je het als een uitdaging om moeilijke materie op het gebied van pensioen toch interessant en begrijpelijk te maken? Kun je snel schakelen, goed organiseren en schrijf je met gemak? Weet je hoe je online kanalen goed kunt inzetten?

Vijf keer ja?....Dan is deze vacature wat voor jou.

Lees meer

Senior Functioneel beheerder ISM

Ben jij een goede gesprekspartner voor afdelingsmanagers, applicatie-eigenaren en functioneel beheerders binnen de organisatie? Wij zoeken een Senior Functioneel beheerder die de functionele wensen van de business kan vertalen naar heldere en bruikbare oplossingen, inclusief het besluitbaar maken, het ontwikkelen en invoeren van die oplossingen. De Senior Functioneel beheerder coördineert in principe vanuit een regiefunctie maar kan ook hands-on zijn. De Senior Functioneel beheerder beschikt over voldoende soft skills; sterke communicatieve vaardigheden, goed kunnen plannen en organiseren en initiatief durven nemen. Daarnaast ben je in staat om te kunnen controleren, leiding te geven (inhoudelijk) en is presteren onder druk geen probleem.

Lees meer

Werken bij

Investeren in kwaliteit

Samen kwaliteit leveren is ons vertrekpunt. Blue Sky Group stelt daarom ook hoge eisen aan medewerkers: ze krijgen veel eigen verantwoordelijkheid, willen zich blijven ontwikkelen en zijn goed in staat om samen te werken. We vinden het dan ook belangrijk om te investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Denk aan trainingen, coachingstrajecten en vakopleidingen.

Zelfstandig en gevarieerd werk

Als je bij Blue Sky Group werkt, ben je van begin tot eind betrokken bij de dienstverlening of productontwikkeling. Hierdoor is je werk gevarieerd en draag je verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid. Dit vraagt om een flexibele houding waarbij je de samenwerking zoekt met collega’s van verschillende afdelingen.

160

Collega's

81%

Academisch/Hbo

59%

Mannen

41%

Vrouwen

Open sollicitatie

Heb je interesse in werken bij Blue Sky Group, maar is er op dit moment voor jou geen passende vacature? Dan kun je een open sollicitatie sturen. Stuur je brief voorzien van CV naar solliciteren@blueskygroup.nl

Vacatures

Regelmatig zoeken we enthousiast talent om onze teams te versterken. Beschik je over de juiste opleiding en ervaring en ben je daarnaast communicatief vaardig, altijd in ontwikkeling en goed in staat om in teamverband te werken? Dan is Blue Sky Group op zoek naar jou.