Werken bij

 

 

Tevreden en gemotiveerde medewerkers staan aan de basis van uitstekende dienstverlening. We streven ernaar dat iedere medewerker elke dag met plezier naar het werk gaat. 

Vacatures

Service Delivery Manager

Hoe zorg jij ervoor dat (interne) BSG klanten het meeste uit hun IT investeringen en Cloud services halen? Regisseer jij de dienstverlening met onze IT leveranciers? Hoe gebruik jij de ruimte die je van ons krijgt om continu te verbeteren dan wel te innoveren? Ben je creatief in het laten aansluiten van het IT dienstenportfolio bij de behoefte van de klant? Zijn dit de vragen waar je graag mee aan de slag wil? Heb jij een duidelijk beeld bij deze vragen? Dan komen we graag met je in gesprek!

Lees meer

Senior Account Manager Fiduciair

Zie jij jezelf als fiduciair voor je pensioenfondsklant? Wil jij een impuls geven aan een belangrijk fiduciaire speler in Nederland? Vind je het uitdagend om proactief mee te denken en invulling te geven aan account management voor klanten? Heb je ervaring en affiniteit met fiduciair vermogensbeheer voor pensioenfondsen? Krijg je energie om met klanten en collega’s samen te komen tot resultaten? Dan is dit iets voor jou!

Lees meer

ESG-specialist Vermogensbeheer

Kan jij onze opdrachtgevers adviseren over hun ESG (environmental, social, governance) - beleid en de implementatie hiervan helpen realiseren? En vind je het een uitdaging om dit verder uit te bouwen en vorm te geven? Dan komen we graag met je in contact.

Lees meer

Investment Writer - Vermogensbeheer

Blue Sky Group Vermogensbeheer zoekt een parttime medewerker voor het opstellen en schrijven van beleidsstukken en het verhogen van de kwaliteit daarvan. Vind je het daarnaast een uitdaging om de vertaalslag te maken naar toegankelijke teksten? Dan komen we graag met je in contact.

Lees meer

Investment Strategist met ALM- ervaring

Kan jij onze opdrachtgevers adviseren over hun strategisch beleggingsbeleid op basis van je ALM-analyses? Ben je toe aan een volgende stap en wil je je verbreden tot een allround investment strategist? Dan maken we graag kennis met je.

Lees meer

Werken bij

Open sollicitatie

Heb je interesse in werken bij Blue Sky Group, maar is er op dit moment voor jou geen passende vacature? Dan kun je een open sollicitatie sturen. Stuur je brief voorzien van CV naar solliciteren@blueskygroup.nl

Vacatures

Regelmatig zoeken we enthousiast talent om onze teams te versterken. Beschik je over de juiste opleiding en ervaring en ben je daarnaast communicatief vaardig, altijd in ontwikkeling en goed in staat om in teamverband te werken? Dan is Blue Sky Group op zoek naar jou.

160

Collega's

81%

Academisch/Hbo

59%

Mannen

41%

Vrouwen

Zelfstandig en gevarieerd werk

Als je bij Blue Sky Group werkt, ben je van begin tot eind betrokken bij de dienstverlening of productontwikkeling. Hierdoor is je werk gevarieerd en draag je verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid. Dit vraagt om een flexibele houding waarbij je de samenwerking zoekt met collega’s van verschillende afdelingen.

Investeren in kwaliteit

Samen kwaliteit leveren is ons vertrekpunt. Blue Sky Group stelt daarom ook hoge eisen aan medewerkers: ze krijgen veel eigen verantwoordelijkheid, willen zich blijven ontwikkelen en zijn goed in staat om samen te werken. We vinden het dan ook belangrijk om te investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Denk aan trainingen, coachingstrajecten en vakopleidingen.