Werken bij

 

 

Tevreden en gemotiveerde medewerkers staan aan de basis van uitstekende dienstverlening. We streven ernaar dat iedere medewerker elke dag met plezier naar het werk gaat. 

Vacatures

Business Analist Pensioenbeheer

Jij zorgt voor de vertaling van de ICT behoeftes van de business naar heldere en bruikbare oplossingen en je bent verantwoordelijk voor een succesvolle implementatie van die oplossingen. De ideale kandidaat heeft ervaring met advieswerk, organisatie-inrichtingsvraagstukken en projectmanagement en is bekend met het werkterrein van financiële dienstverlening.

Lees meer

Business Analist Vermogensbeheer

Jij zorgt voor de vertaling van de ICT behoeftes van de business naar heldere en bruikbare oplossingen en je bent verantwoordelijk voor een succesvolle implementatie van die oplossingen. De ideale kandidaat heeft ervaring met advieswerk, organisatieinrichtings-vraagstukken en projectmanagement en is bekend met het werkterrein van financiële dienstverlening.

Lees meer

Allround Medewerker Pensioenservice

Heb jij minimaal 5 jaar ervaring in de pensioenadministratie bij een pensioenuitvoerder of verzekeraar en heb jij de ambitie en het vermogen om pensioenuitvoering naar het volgende niveau te tillen? Dan is deze vacature wat voor jou! Het gaat om een functie voor één jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Lees meer

Projectleider / Senior Functioneel Analist

Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de meer complexe projecten van de afdeling Functioneel Beheer. Als meewerkend voorman stuur je het team van zes Functioneel Analisten aan. De ideale kandidaat heeft vijf tot tien jaar relevante werkervaring en is een ervaren projectleider.

Lees meer

Werken bij

Investeren in kwaliteit

Samen kwaliteit leveren is ons vertrekpunt. Blue Sky Group stelt daarom ook hoge eisen aan medewerkers: ze krijgen veel eigen verantwoordelijkheid, willen zich blijven ontwikkelen en zijn goed in staat om samen te werken. We vinden het dan ook belangrijk om te investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Denk aan trainingen, coachingstrajecten en vakopleidingen.

Zelfstandig en gevarieerd werk

Als je bij Blue Sky Group werkt, ben je van begin tot eind betrokken bij de dienstverlening of productontwikkeling. Hierdoor is je werk gevarieerd en draag je verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid. Dit vraagt om een flexibele houding waarbij je de samenwerking zoekt met collega’s van verschillende afdelingen.

160

Collega's

81%

Academisch/Hbo

59%

Mannen

41%

Vrouwen

Open sollicitatie

Heb je interesse in werken bij Blue Sky Group, maar is er op dit moment voor jou geen passende vacature? Dan kun je een open sollicitatie sturen. Stuur je brief voorzien van CV naar solliciteren@blueskygroup.nl

Vacatures

Regelmatig zoeken we enthousiast talent om onze teams te versterken. Beschik je over de juiste opleiding en ervaring en ben je daarnaast communicatief vaardig, altijd in ontwikkeling en goed in staat om in teamverband te werken? Dan is Blue Sky Group op zoek naar jou.