Werken bij

 

 

Tevreden en gemotiveerde medewerkers staan aan de basis van uitstekende dienstverlening. We streven ernaar dat iedere medewerker elke dag met plezier naar het werk gaat. 

Functioneel analist

Op de afdeling Functioneel Beheer Pensioenen bij Blue Sky Group word jij verantwoordelijk voor de technische inrichting van de pensioenadministratie en het ontwikkelen, toepassen en onderhouden van de testmethodes en de testomgeving. Daarnaast word je verantwoordelijk voor het inrichten van de online pensioenplanners. De ideale kandidaat heeft ten minste vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in de pensioen- of verzekeringsbranche, heeft een afgeronde opleiding Actuarieel Rekenaar en is toe aan een nieuwe uitdagende stap.

Lees meer

(Junior) Performance & Risk Analyst

Heb jij passie voor pensioenen en wil jij graag in een professionele beleggings-omgeving werken? Ben jij sterk met cijfers en heb jij een scherpe analytische blik? Ga jij uitdagingen niet uit de weg en pak jij complexe vraagstukken proactief aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees meer

Senior Business Analist

Jij zorgt voor de vertaling van de ICT behoeftes van de business naar heldere en bruikbare oplossingen en je bent verantwoordelijk voor een succesvolle implementatie van die oplossingen. De ideale kandidaat heeft ervaring met advieswerk, organisatie-inrichtingsvraagstukken en projectmanagement en is bekend met het werkterrein van financiële dienstverlening.

Lees meer

Investeren in kwaliteit

Samen kwaliteit leveren is ons vertrekpunt. Blue Sky Group stelt daarom ook hoge eisen aan medewerkers: ze krijgen veel eigen verantwoordelijkheid, willen zich blijven ontwikkelen en zijn goed in staat om samen te werken. We vinden het dan ook belangrijk om te investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Denk aan trainingen, coachingstrajecten en vakopleidingen.

Zelfstandig en gevarieerd werk

Als je bij Blue Sky Group werkt, ben je van begin tot eind betrokken bij de dienstverlening of productontwikkeling. Hierdoor is je werk gevarieerd en draag je verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid. Dit vraagt om een flexibele houding waarbij je de samenwerking zoekt met collega’s van verschillende afdelingen.

160

Collega's

81%

Academisch/Hbo

59%

Mannen

41%

Vrouwen

Vacatures

Regelmatig zoeken we enthousiast talent om onze teams te versterken. Beschik je over de juiste opleiding en ervaring en ben je daarnaast communicatief vaardig, altijd in ontwikkeling en goed in staat om in teamverband te werken? Dan is Blue Sky Group op zoek naar jou.

Open sollicitatie

Heb je interesse in werken bij Blue Sky Group, maar is er op dit moment voor jou geen passende vacature? Dan kun je een open sollicitatie sturen. Stuur je brief voorzien van CV naar solliciteren@blueskygroup.nl